18 de març 2010

Pollastre amb api i llimona

Ingredients:
- 1 pit de pollastre
- 2 branques d'api
- 1 llimona
- 1 ceba verda
- 1 tros de gingebre
- salsa de soja
- vi d'arròs o xeres sec

Talleu el pollastre i l'api a trossos petits, piqueu finament el gingebre i la ceba. Barregeu la ceba, el gingebre i el pollastre, afegiu 2 cullerades de vi d'arròs, barregeu be i deixeu marinar mig horeta. Dins un bol barregeu 2 cullerades de salsa soja amb el suc de la llimona. Dins un wok o una paella gran saltegeu l'api amb una mica d'oli de gira-sol, després d'un minut afegiu el pollastre marinat. Continueu saltejant un parell de minuts més, a foc fort. Aboqueu la barreja de salsa de soja i suc de llimona. Coeu un minut més i ja podeu servir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada