Ingredients per 4:
- 500g de filet de peix de carn firma
- 2 cebes
- 2 tomàquets madurs
- 1/4 de l. de crema de llet
- 1 cullerada de cúrcuma
- suc de 1/2 llimona
- una barreja de especies: cúrcuma, garam masala, pebrot picant, coriandre, sucre
Talleu els filets de peix a trossos, polvoreu els trossos de peix amb sal i cúrcuma i reserveu.
Prepareu la barreja de especies, segons el gust: per exemple, una cullera de cúrcuma, dues de garam masala, 1 de pebrot picant, una de coriandre en pols, una de sucre.
Prepareu un sofregit amb les cebes rallades, un cop ben cuites afegiu la barreja de especies, deixeu sofregir un minut més i afegiu el tomàquet. Quan esta tot ben cuit, afegiu la crema i el suc de llimona.
A part, passeu per una paella amb una mica d'oli els trossos de peix, fins que estiguin dorat. Els aboqueu al sofregit i deixeu coure uns 10 minuts mes.
Es pot servir amb arròs o pa naan.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada