Un clàssic de la cuina milanesa, amb el risotto que justament en es l'acompanyament habitual...
Ingredients (per 2):
- 2 talls de garró de vedella (vedella jove, de carn rosada) amb l'ós
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 1 tomàquet
- 1 got de vi blanc
- aigua o brou de vedella
- una picada amb all, julivert, pell de llimona, una anxova
- sal, pebre negre, farina, oli, mantega
Passeu la carn per la farina i saltegeu-la en una paella gran amb una barreja d'oli i mantega. Aparteu. Sofregiu la ceba i la pastanaga tallats finets, afegiu el tomàquet i acabeu el sofregit amb un got de vi blanc. Un cop evaporat el vi, torneu a posar la carn, afegiu brou fins a mig alçada, salpebreu i deixeu coure a foc lent per 1 1/2 hora.
10 minuts abans de servir, afegiu una picada amb all, julivert, pell de llimona i, si us agrada, una anxova.
Es serveix tradicionalment amb risotto amb safrà (risotto alla milanese). Jo vaig servir un risotto amb ceps.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada