21 de setembre 2009

Préssec amb farigola, pain d'épice i angostura

Una recepta senzilla, ja que fa servir ingredients preparats. El "pain d'épice" l'he trovat a Barcelona, a la secció de productes dietètics (?!) d'un supermercat local, sota el nom de "pan de centeno y miel" (en castellá). L'angostura es un liquor amarg, molt útil pels còctels.

Ingredients (per a 4 persones):
- 2 o 4 préssec d'aigua
- 100g de sucre
- farigola
- 200g de crema de llet "per muntar"
- angostura bitter
- llavors de rosella
- pain d'épice

Marqueu els préssecs d'una creu. Escalfeu-els 30s, deixeu enfredar, peleu i traieu el pinyol.
Deixeu coure 10' en un xarop (1/2 l d'aigua, 100g de sucre, farigola).
Deixeu reduir el xarop.
Feu una crema chantilly,

serveu:
un mig préssec cobert de xarop, una cullerada de chantilly, alguns llavors de rosella, dues llesca de pain d'épice torrat, unes gotes d'angostura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada