Ingredients (per 2):
- 1kg de musclos
- 2 porros
- 30g de farina
- 30g de mantega
- pebre, un ram d'api
Coeu els musclos al vapor, amb un ram d'api. També els podeu coure a la marinera o de qualsevol manera que us agradi, però en aquest cas lo més senzill es lo millor, em sembla.
Aparteu els musclos (només fareu servir el suc que han fet, i alguns quants musclos per decorar). Podeu menjar els musclos com segon plat, per exemple amb curri o en amanida.
Filtreu el suc.
Sofregiu els porros tallats molt fi amb la mantega. Vigileu que no agafin color. Després d'uns minuts afegiu la farina, i feu com un roux amb el suc dels musclos. Si es necessari podeu afegir una mica d'aigua o de brou de peix però hauria de ser suficient.
Podeu filtrar, i afegir crema si voleu un "velouté" o servir així, amb els porros. La segona solució es més natural, la primera mes fina, diguéssim.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada