Ja es massa tard per fer panellets... Però per l'any que ve, una recepta que funciona bé.
Ingredients (per uns 30 panellets)
- 500g d'ametlla en pols
- 500g de sucre
- 3 ous
- ingredients per cobrir els panellets (per exemple: 200g de pinyons, 100g de coco ratllat, cacau en pols, etc.)
Tritureu les ametlles en pols amb el sucre (es pot fer en varies vegades) fins obtenir un pols fi i espès, però no una pasta.
Afegiu un per un les clares d'ou lleugerament batudes. Es millor afegir l'ultima culleres per culleres, fins obtenir la textura correcta: un pasta espesa però que no es desfà. Treballeu bé.
Feu pilotetes i passar-les pel rovell d'ou (es pot afegir una cullera d'aigua al rovell per que sigui més liquid), i després pels pinyons. Pels panellets de coco, cacau, etc., podeu barrejar part del coco amb la massa de panellets, abans de fer les pilotes i passar-les pel pols.
Pinteu les pilotes amb una altra capa de rovell, per que es dori bé.
Coeu a forn fort (200º) durant 10', fins que agafin un bonic color orat. Deixeu refredar abans de treure de la safata del forn.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada